Termes i condicions

1. PREUS

Tots els preus exposats en els nostres productes són sempre amb impostos inclosos.

Els preus publicats a la pàgina web podran ser revisats i modificats si les condicions ho requereixen en qualsevol moment.

2. PRODUCTES EN OFERTA

Tots els productes que estiguin en promoció a un preu especial es mostraran al web amb el preu d’oferta i el preu habitual. Aquestes ofertes estaran disponibles fins a fi d’existències o fi de promoció.

Les ofertes no són acumulables a altres ofertes, excepte en casos de cupons especials o casos concrets on s’especificarà. En cas de les ofertes no acumulables, sempre s’aplicarà l’oferta amb major descompte.

3. GARANTIA

Els productes disposen de la garantia legal de 2 anys per a articles nous.

Els defectes o desperfectes deguts a una incorrecta utilització o manipulació del material o els desgastos produïts per un ús normal del mateix, no s’inclouen en aquesta garantia.

La reparació, abonament o substitució es durà a terme en un termini màxim de 3 mesos.

4. ENVIAMENTS I PLAÇOS D’ENTREGA

Els terminis de lliurament es computen comptant dies feiners (de dilluns a divendres) i es poden veure alterats per festes locals o nacionals. Si la forma de pagament triada és transferència bancària, aquests terminis poden modificar-se, ja que l’enviament de la comanda es realitzarà en el moment que tinguem la confirmació de la transferència bancària.

Els enviaments es realitzen per missatgeria (MRW), els terminis de lliurament són de 3 a 5 dies en els enviaments peninsulars i de 5 a 10 dies per a enviaments a l’estranger.

Ports gratuïts a les comandes d’import superior a:
– 70 € per a enviaments regionals (Catalunya).
– 90 € per a enviaments peninsulars (Espanya).
– 150 € per a enviaments a l’estranger.

ATENCIÓN:

– En cap cas es realitzaran enviaments a apartats postals.
– En dates assenyalades com Nadal, Reis, ponts o vacances, no garantim que el lliurament s’efectuï en termini, a causa del volum de mercaderia de les agències de transport o disminució dels dies de servei.
– En cas de condicions climatològiques adverses, no garantim que el lliurament s’efectuï en termini.
– Es reserva el dret a modificar els terminis de lliurament i el tipus d’enviament sense previ avís en el cas de comandes extraodinaries o casos especials.

5. DEVOLUCIONS

Disposem d’un servei d’atenció al client per solventar qualsevol problema amb els nostres articles o enviaments, a través del qual intentem oferir una atenció ràpida i eficaç als nostres clients.

Si per qualsevol motiu no quedes satisfet amb la teva comanda, tens un termini de 30 dies naturals, a comptar de la data de lliurament de la comanda, per tornar-lo.

Has de fer-nos arribar el producte en perfectes condicions, sense usar i en el seu embalatge original, incloent garanties, etiquetes i instruccions d’ús. L’enviament de la devolució fins al nostre magatzem va a càrrec del client però en cas de canvi, no hauràs de pagar les despeses d’enviament de la nova comanda.

Una vegada que rebem la mercaderia en els nostres magatzems i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada, i si escau, a l’enviament del nou producte:

Per retornar un producte t’has de posar en contacte amb el nostre departament d’atenció al client: shop@nwpd.ad.

6. FORMES DE PAGAMENT

En el moment de realitzar la compra es mostrarà automàticament les formes de pagament disponibles per a la teva comanda:

Targeta de crèdit o dèbit

Les transaccions amb targeta de crèdit són 100% segures. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades bancàries es realitzen utilitzant un entorn segur, a través de la passarel·la de pagament de Crèdit Andorrà oferta per Redsys.

Les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades en cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc).

En pagar amb targeta se li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva en el revers de la seva targeta, oferint, d’aquesta manera, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

En cas de pagaments fraudulents amb targeta de crèdit s’emprendran les accions judicials pertients.

Transferència bancària

En seleccionar la transferència bancària com a mitjà de pagament rebrà, juntament amb la confirmació de la seva comanda, un correu electrònic on se li indicarà el número de compte en el qual efectuar la transferència bancària a nom de NWPD S.L.

És molt important que indiqui a l’assumpte el número de comanda, així com el seu nom i cognoms, i realitzi la transferència dins dels 3 dies posteriors a la data de confirmació de la comanda per poder validar-lo.

Si ho desitja, pot enviar el justificant de la transferència per correu electrònic a shop@nwpd.ad. Però en qualsevol cas, no es considerarà efectiva la comanda fins que el nostre departament d’administració no tingui confirmació bancària de la transferència.

No oblidi que ha d’efectuar el pagament en EUROS i que totes les eventuals comissions de canvi i bancàries corren pel seu compte en optar per aquest sistema de pagament. En el cas de transferències bancàries realitzades des de l’estranger és molt important que en ordenar la transferència comuniqui sempre al seu banc fer-se càrrec de les comissions en origen, aquelles comissions bancàries i despeses corresponents a la seva entitat.

TOP

OUTLET PRE-TEMPORADA

Visita nuestra nueva sección de OUTLET Welcome Autumn! ¡Déjanos tu email para estar al día de las novedades!