Rando Full Moon Arcalís ’18

Posted on: març 4, 2018 by NWPD noworkingonpowderdays

Aquest passat dissabte 3 de març de 2018 vam celebrar la 2ª Rando Full Moon de NWPD d’aquesta temporada. Ens vam trobar sobre les 19h a l’estació d’esquí andorrana de Vallnord Ordino Arcalís per realitzar un suau passeig per la pista “Megaverda” partint des del final de la carretera de La Coma a pocs metres del edifici de l’Hortellascendint fins al mateix Restaurant de la Borda de la Coma.

Els 16 participants formàvem un grup molt homogeni arribant tots junts a la nostre destí amb un amè passeig entre riures i moltes fotos.

A la recepció ens van brindar amb el clàssic vi calent acompanyat d’unes tapes que van ser l’avantsala d’un sopar molt esplèndid. Ens encanta poder compartir aquests entranyables moments que són la majoria de les vegades el trampolí per crear llaços d’amistat entre els assistents, els quals comparteixen gustos i aficions pels esports a l’aire lliure i la devoció per la natura, els espais oberts i l’amor per la muntanya.

En les postres mai falla el sorteig que sempre realitzem dels nostres productes per amenitzar la vetllada.

El descens, aconsellat i supervisat per l’equip de pisters de Arcalís va ser per la mateixa pista “Megaverda” i just en aquests instants va començar a nevar per a la delícia de tots.

Moltes gràcies a tots per participar una vegada més d’aquesta iniciativa que celebrem des de fa ja gairebé 6 temporades.

Agraïments especials al servei de restauració de La Borda de La Coma d’Arcalís pel seu tracte i per la qualitat dels seus productes que vam poder degustar en aquesta plàcida nit de lluna plena.

Esment especial també per al nostre col·laborador FLOK WAX que ens va obsequiar amb els seus productes per a tots els participants.

footer-arcalis

Posted in: Actividades

TOP

OUTLET PRE-TEMPORADA

Visita nuestra nueva sección de OUTLET Welcome Autumn! ¡Déjanos tu email para estar al día de las novedades!