MOUNTAIN WORKSHOPS ’17

Posted on: març 15, 2017 by NWPD noworkingonpowderdays

Si t’agrada el freeride o l’esquí de muntanya, si la teva inquietud és anar una mica més enllà dels teus límits, posar-te situacions complexes i vols fer-ho amb total seguretat aquesta és la teva oportunitat per aprendre algunes de les maniobres per sortir sense contratemps i perfeccionar la teva tècnica a la muntanya hivernal amb els MOUNTAIN WORKSHOPS ’17.

NWPD et proposa junt als GMG (Guías de Montaña de Grandvalira) passar una jornada practicant en els nostres tallers diferents tècniques:

1. TÈCNICA DE CONVERSIONS
En aquest taller realitzaràs amb precisió els diferents tipus de conversions en pendents moderats i utilitzar les més adequades a cada moment, tant per afirmar amb destresa les conversions com per salvar obstacles inesperats.


NWPD-mtn-workshops-04

2. TÈCNICA AMB GRAMPONS
En aquest taller aprendràs a utilitzar correctament els grampons, a regular-los correctament i les seves diferents tècniques per caminar amb total seguretat (tècnica de totes les puntes o tècnica francesa i la frontal).


3. TÈCNICA D’ANCLATJES
En aquest taller realitzarem diferents tipus d’anclatges per salvar aquelles cornises per accedir a canals que encara se’t resisteixen o simplement per assegurar-nos correctament en cas de necessitat per rescatar alguna víctima per lliscament en algun lloc crític i d’aquesta forma poder assistir-la amb total seguretat. Aprendrem tots els nusos necessaris que intervenen en aquest tipus d’exercicis com el nus dinàmic entre uns altres.


4. RÀPEL
Seguidament realitzarem un RÀPEL de fortuna amb els esquís (llocs o en la motxilla) per sortir de situacions complexes, realitzar un rescat en situacions límit o salvar obstacles imprevists.


5. PRÀCTIQUES AMB EL DVA EN MODE  MULTIVÍCTIMA
En aquest taller efectuarem un simulacre de rescat en allaus per localitzar i assistir a multiples víctimes que s’hagin pogut ocasionar.
Practicarem sobre el protocol de rescat, els diferents mètodes de sondatje i de com utilitzar correctament la pala per socórrer a les possibles víctimes sense trencar la bombolla d’aire que en algunes ocasions es produeix.


Dia: 8 d’abril de 2017

Hora i Lloc de trobada: 9:00am a l’Escola Pas Grau de Grau Roig | Grandvalira (Andorra)

Tots aquests exercicis es realitzaran a la zona de pràctiques equipada al costat del telesquí Coma III a Grau Roig, per la qual cosa es recomana tenir el forfait de Grandvalira per accedir de forma ràpida i agilitzar el programa. Si no es disposa del forfait es podrà accedir al camp de pràctiques amb pells amb els esquís de muntanya però s’haurà de fer abans que comencin les pràctiques a l’hora prevista.

Preu: 95€ per persona
(Inclouen els 5 tallers de pràctiques i el servei de guies GMG de Grandvalira)

12 places disponibles

RESERVES: info@nwpd.ad


footer-MTN-workshops

banner-promo-MHT

Posted in: Actividades

TOP

OUTLET PRE-TEMPORADA

Visita nuestra nueva sección de OUTLET Welcome Autumn! ¡Déjanos tu email para estar al día de las novedades!