JONES TRILOGY

Posted on: juliol 28, 2015 by NWPD noworkingonpowderdays

Torn per  Jeremy Jones i la seva trilogia (DEEPER, FURTHER & HIGHER). Una bona sessió per passar millor la calor d’aquest mes d’agost i gaudir com a ximples. Una producció de TETON GRAVITY RESERCH de Snowboard, Splitboard & Freeride pata negra, de la mà del llegendari Jeremy Jones i altres freeriders d’èlit mundial.

DEEPER 2010

En aquest, el seu primer capítol, podràs seguir a Jeremy Jones i altres freeriders viatjant per les “mecas de l’snowboard”, més enllà dels límits, volant amb helicòpters, pujant amb motos de neu i caminan per explorar els racons més verges del planeta. Jeremy s’enfronta als desafiaments més grans que mai ha trobat. Les passejades nocturnes, dormint en tendes, acampant a més de 65 milles de la civilització, a temperatures de -20ºC i amb tempestes extremes.

FURTHER 2012

El segon lliurament de la trilogia de la pel·lícula de Jeremy Jones presentat per O’Neill. A FURTHER explorarà alguns dels terrenys més muntanyencs i remots del món, mentre continua la missió per acampar en el més profund i en els cims on encara ningú ha explorat, accedint a parets gairebé verticals i baixades de pur “powder”.

Riders: Jeremy Jones, Terje Haakonsen, Ryland Bell, Lucas Debari, Forrest Shearer, Josh Dirksen, Mitch Toelderer, Bibi Pekarek.

HIGHER 2014

Igual que els capítols que li precedeixen, HIGHER està produït i co-dirigit pels germans de Jeremy, Steve i Todd Jones, que són els co-fundadors de Teton Gravity Research.
Jones reuneix a vells i nous amics a passar el torn a les properes generaciónes de freeriders. Per a aquesta pel·lícula compta amb la participació de Bryan Iguchi, Lucca Pandolfi, Lucas Merli, Ryland Bell entre uns altres. Amb aquests col·legues, Jeremy es marquen unes bones baixades en el “playground” de la seva llar, Jackson Hole & Lake Tahoe. També deixen petjada amb els primers descensos en la serralada aquest d’Alaska i l’Himàlaia de Nepal.


Així que ja teniu teca per passar l’estona aquestes vacances!
Esperem que el gaudiu…

+info & Pics: Jeremy Jones Trilogy

JONES SNOWBOARDS

TGR HIGHER
TGR FURTHER
TGR DEEPER

Posted in: films freeride

TOP

OUTLET NWPD

¡Estamos de liquidación! Visita nuestra nueva sección de OUTLET Welcome Summer! ¡Déjanos tu email para estar al día de las novedades!