CURS D’INICIACIÓ A L’ESQUÍ DE MUNTANYA

Posted on: març 20, 2017 by NWPD noworkingonpowderdays

T’interessa l’esquí de travessia i no saps per on començar? Si t’agradaria provar la sensació de caminar amb esquís enmig de la natura, remuntant vessants per després descendir per llocs propers o llunyans a les estacions d’esquí, aquesta és la teva oportunitat per introduir-te a l’esquí de muntanya amb total seguretat i assessorats amb tot moment per professionals i guies de muntanya.

Et resoldrem els dubtes que tinguis com el saber escollir el material adequat per començar aquesta disciplina de l’esquí en estat natural, així com saber vestir-te per no suar, o no passar calor i retenir-lo en tot moment. A la sortida que farem guiada, aprendràs sobre els protocols de seguretat i rescat per sentir-te segur i per saber utilitzar en el moment adequat tots els equips necessaris per a la seva pràctica. Coses tan bàsiques com donar les  primeres passes amb els esquís, utilizar les alces, com moure els teus braços per empènyet amb els pals, saber les tècniques bàsiques de les conversions i minimitzar els teus esforços per arribar amb forces a les fites que et proposis sense malgastar les teves energies.

Si ets amant de la natura, ets apassionat de l’esport a la muntanya i vols combinar-ho amb el teu esport favorit a la neu, l’esquí de muntanya t’obre un nou món accessible a tot aquell que vulgui submergir-se en un entorn on la companyonia és el denominador comú per participar d’aquesta activitat. Tot això sempre de la mà de guies professionals d’alta muntanya com Patrick Perissé de “Natura i Aventura” que ens guiarà en aquesta jornada de bateig a l’esquí de muntanya

fotos-skimo-NWPD-5

PROGRAMA

Dia: 2 d’abril de 2017
Hora: 9.00 am
Lloc de Trobada: Hotel Parador Canaro
Preu: 85€ por persona (Inclou guia pwr a tota la jornada, No inclou material necessari per l’activitat).

RESERVES: info@nwpd.ad

Briefing:
Explicación de los tipos y de la utilización de todo el material específico de esquí de montaña (esquíes, fijaciones, botas, pieles de foca, ganivetes, bastones, etc) y del material de seguridad (DVA, sonda, pala).
Desplazamiento hasta el lugar de la salida.

Inici de la sortida.
Iniciació a l’esquí de muntanya. Ensenyament de les tècniques de pujada, utilització dels bastons, primeres conversions, etc…
Tècniques i correccions en baixada.


MATERIAL

Equip d’esquí de muntanya.
Material de seguretat (DVA, pala, sonda).
Es donarà una llista molt detallada al moment de la reserva.
Abans de comprar o llogar qualsevol material demaneu-nos consells.

iniciacio-skimo-NWPD-footer banner-promo-ELIT banner-promo-MHT

 

Posted in: Actividades

TOP

OUTLET PRE-TEMPORADA

Visita nuestra nueva sección de OUTLET Welcome Autumn! ¡Déjanos tu email para estar al día de las novedades!