banner-nwpd-about-2020-1
banner-nwpd-about-4
banner-nwpd-about-2
banner-nwpd-about-5

Qué és NWPD

nwpd-banners-13

Qui som

NWPD és una marca d’accessoris i complements per als esports d’hivern, formada per un equip fanàtics de l’Esquí, Snowboard, Esquí de Muntanya, Splitboarding, Telemark, Snowkite i tots els esports en general relacionats amb la neu. Som amants de la natura i dels espais a l’aire lliure, lluny de les multituds i les grans ciutats. El nostre estil de vida alternatiu ens permet gaudir de la neu sense haver d’esperar al fet que arribi el cap de setmana… Ski Bum Life!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Que fem

En NWPD dissenyem i produïm aquells accessoris que ens identifiquen com una marca molt especial. Ens inspirem en la neu i la muntanya, gaudim de sessions de freeride, realitzant travessies de muntanya, passejos amb raquetes, sortides nocturnes amb lluna plena quan les condicions són favorables. També fem pràctiques de seguretat i rescat, iniciació a l’esquí de muntanya, quan el nostre temps ens ho permet… O simplement ens ajuntem per petar la xerrada prenent unes cervesetes després de les jornades de “treball”.

nwpd-label-300

La marca

[BORN IN THE PYRENEES] La nostra filosofia de vida mereix equipar-se de forma especial, per això ens ha portat a dissenyar i fabricar accessoris que ens fan sentir bé i que ens representen des de dins i cap a fora. Des del més mínim detall, cada producte s’ha pensat i creat a Andorra per nosaltres mateixos, amb llapis i paper, per diferenciar-nos de la resta fent els nostres productes autèntics, fabricats al 100% a la UE i apostant pel comerç de proximitat.

Preserva y respecta la muntanya

Des de [NWPD] volem donar un missatge en nom de la Natura i sensibilitzar d’això a tots els que la gaudim. Procura respectar i preservar la muntanya. Recorda en totes les teves sortides de portar-te les deixalles. Cuida de la Natura com si fos la teva pròpia vida. Quan visitis o passis nit en cualsevol refugi deixa-ho net i ordenat pels qui vinguin al teu darrere. Només així podrem donar exemple de civisme per conservar el que és de tots.
Si la teva passió és el Freeriding o l’esquí de travessia pren consciència que no és un simple joc. Gaudeix de les teves sortides tant a la muntanya com dins de les estacions i dominis esquiables però amb seguretat i respecte. Porta sempre amb tu els equips de seguretat i rescat (DVA, pala, sonda, farmaciola…) i consulta les previsions del temps juntament amb els butlletins de prevenció d’allaus  a la zona on vagis a practicar. Si no tens experiència dirigeix-te a centres especialitzats de muntanya on un guia titulat et donarà les primeres nocions de seguretat i prevenció. Així mateix podràs realitzar les teves primeres rutes guiades per zones segures sense posar en risc als quals t’acompanyen i a tu mateix.

TOP

OUTLET PRE-TEMPORADA

Visita nuestra nueva sección de OUTLET Welcome Autumn! ¡Déjanos tu email para estar al día de las novedades!